Terrassebelysning :: Overheadvalg

At vælge den rigtige dækbelysning er ikke anderledes end at vælge de rigtige lys til køkkenet eller garagen … men på samme tid er det meget anderledes. Det skyldes, at dit specielle udendørs rum tjener et unikt formål.

En af de mest populære stilarter på dækbelysning er at vælge lys, der lyser ovenfra. Dette er den nemmeste måde at få en lys atmosfære på og er valget for alle, der ikke har betænkeligheder med at gøre nat til dag, uanset time.

Du finder ingen mangel på muligheder, der hænger udefra i huset eller andre strukturer, der omgiver terrassen. Hvis du vil tilføje lidt kreativitet til det, er du fri til at gøre det.

Mange producenter sælger retro-løsninger, som kan sikre, at du ikke “over-moderniserer” stemningen. Som med ethvert af dine lysvalg kan du altid få farvede pærer, hvis ren hvid ikke er din stil.

Add a Comment